skip to Main Content

Vacature Financieel Medewerker

Financieel medewerker (32 tot 40 uur per week) 

De functie

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Finance Manager in de financiële administratie. Je verwerkt facturen en bereidt betalingen voor. Daarnaast voer je analysewerkzaamheden uit ter voorbereiding op rapportages en controleer je de projectadministratie. En daarnaast ondersteun je de Operations Manager bij onder andere de (financiële) administratie op HR gebied, zoals de salarismutaties, de verlofregistratie en verzuimregistratie. Je werkt samen met de Operations Manager aan het verbeteren van de HR-processen. Dit alles doe je voor onze bedrijven Leisure Expert Group en Aniba Productions.

Functie eisen

Om in deze functie succesvol te zijn ben je in het bezit van een diploma op MBO-4 of HBO niveau in de richting van financiële administratie. Je bent in staat om je werk goed te organiseren en de gevolgen van beslissingen te overzien. Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in een administratief financiële functie, bij voorkeur aangevuld met HR en het is een pre als je ervaring hebt in Exact.

Je haalt je plezier uit het zorgvuldig verwerken van de administratie en vindt het leuk om met mensen mee te denken. En we zijn tenslotte een internationaal bedrijf, dus in het Engels communiceren gaat je goed af.

Wat bieden wij je?

De functie van financieel medewerker vervul je voor 32 tot 40 uur per week vanuit ons kantoor aan het Entrepotdok in Amsterdam, hartje centrum en met uitzicht op Artis. Wij bieden je een goede reiskostenregeling en een prima pensioenregeling.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je terecht komt in een ongelooflijk bruisende, dynamische omgeving waar we naast hard werken fun net zo belangrijk vinden. Waar de internationale wereld van de vrijetijdsindustrie aan je voeten ligt.

Interesse?

Voor meer informatie of het sturen van je CV met een korte motivatie kun je contact opnemen met Linda Verkerk, Operations Manager: linda.verkerk@leisure-expert.com